joi, 7 februarie 2013

Miss Boboc 2012


Miss Boboc 2012

Toamna nu e doar anotimpul nunților și al temperaturilor imprevizibile, ci și „anotimpul Miss-elor”. 
În fiecare an, luna noiembrie e o luna de foc pentru liceeni. Nu pentru că ar susține vreun examen  important sau din vreun alt motiv care ține de partea didactică, ci pentru că e perioada în care fiecare liceu o alege pe cea mai frumoasă dintre elevele clasei a IX-a.Astazi 09-11-2012 in scoala noastra s-a desfasurat un mare eveniment,bobocii abia intrati pe bancile liceului au sarbatorit Miss-ul. Începând cu orele 19, domnișoarele vor fi supuse mai multor probe în urma cărora se va desemna marea câștigătoare. 
Astfel, pentru a ajunge la marele premiu, concurentele vor fi nevoite să treacă printr-o probă de cultură generală, o probă surpriză si altele. Impreuna cu ei ne-am strans in cadrul liceului pentru a asista la concurs si a ne distra si simti bine .Evenimentul s-a desfasurat in sala de sport unde inpreuna cu cadrele didactice ale liceului,invitati de onoare,parinti si fosti elevi ai liceului,am aplaudat cu caldura si respect prestatia celor urcati pe scena.
Juriul a fost alcatuit din oameni care au analizat cu atentie frumusetea si inteligenta concurentelor. Concurentele inscrise ne-au entuziasmat si ne-au surprins placut cu inteligenta ,eleganta si frumusetea lor.Au fost si unele mici greseli ca: Vulpea are “pene”,Capitala Londrei este “Austria”, Locomotiva electrica “scoate fum” ,Marea Britanie are “adancime intre 5-15 m” si altele,toate punandu-se pe baza emotiilor care au pus stapanire pe ele de la inceputul concursului.Probele au fost variate,incepand de la proba de inteligenta pana la proba de dans,toate fiind luate in serios de concurente.Le citeam pe chip fericire si dorinta de a iesi castigatoare.Uneori,fericirea, lasa locul spaimei care era normala sa apara si ea in astfel de momente.Concurentele si-au etalat cu mandrie imbracamintea si dansul care le-a scos in evidenta mai mult frumusetea si eleganta.
Ele s-au intrecut in dans facandu-ne pe noi sa traim la maxim acele momente,asteptand cu nerabdare sa vedem care va castiga, pentru ca toate erau talentate.Dupa o seara de foc s-a ales si castigatoarea Miss Boboc 2012, ea fost domnisoara Rotaru Adriana .

Articol preluat din revista “ Murmurul Jiltului “

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu